X meeting point

I augusti 2017 öppnade mäss-centret Exporama på Hellerudsletta i ny karaktär som X meeting point, bestående av utställningscenter och konferensanläggningar, restaurang och hotell. Fokus ligger på innovativ design och moderna tekniska lösningar.

X-centret ska erbjuda den modernaste teknologin, design och spännande nya lösningar för framtidens möten, konferenser, seminarier och mässor. Stor vikt har lagts vid att ljussättningen ska fungera i olika miljöer, samtidigt som ljus-designen ska vara spännande och innovativ.

Vanpee Norge har levererat DALI ljustyrning i hotellobbyn, där ljus-styrkan kan justeras via en app. Detv är också möjligt att styre flera zoner oberoende av varandra, eller   lysstyrken er justerbar gjennom app-styring. Det er også mulig å styre flere soner uavhengig av hverandre ved behov eller ställa in scenarior via switch-panelen. Mäss- och konferensområdet är utrustad med RGBW LED-stripes som effektbelysning runt isbergen i interiören. Färg och styrka styrs genom DMX för att skapa olika stämningar utefter behov och arrangemang. I restaurang-området är taket heltäckande med Onetrack DALI ljusskenor som glider sömlöst in i rummet.

 

Ett urval av produkter som levererats: