• God Jul och Gott Nytt år

  Vi önskar er alla en god jul och ett gott nytt år!

 • Träffa oss på Elmia Subcontractor 2018

  Härmed vill vi på Vanpee AB bjuda in dig till ett besök i vår monter på Elmia Subcontractor. 
  Vi kommer att visa produkter och nyheter med fokus på våra partners inom vårt affärsområde Elmek. 
  Du träffar oss i monter B04:54 den 13-16 November i Jönköping på Elmia.
  Läs mer...


 • Möt oss på Elmässan 2018!

  Härmed vill vi på Vanpee AB bjuda in dig till ett besök i vår monter på Elmässan Stockholm. 
  Nordens största mässa inom elinstallation, belysning & fiber.
  Vi kommer att visa produkter och nyheter från en mängd leverantörer. 
  Du träffar oss i monter B:04 den 17-18 Oktober på Kistamässan i Stockholm.

 • GS4MT-E , Nytt ergonomiskt buntbandsverktyg för stålbuntband från Panduit

  Panduit GS4MT-E är ett nytt ergonomiskt buntbandsverktyg för att bunta stålbuntband. 

 • PAT 4.0 - Den nya generationens buntbandsmaskin från Panduit

  Produktiviteten är kritisk vid tillverkning av exempel högvolyms-kablage m.m
  Tillverkare kämpar ständigt med parametrar som att öka produktionsvolymer och att minska ledtider osv för att möta kunders förväntningar. Panduit PAT 4.0 hanterar dessa utmaningar genom att införa nästa generations egenskaper och funktioner för att transformera kabelbuntsmontering.

 • Double Loop buntband från Panduit

  Panduit Double Loop buntbandserie PLB buntar snabbt och säkert upp två kablar med diameter upp till 97 mm. 

 • Metalldetekterbara buntband och fästen från Panduit

  Pan-Ty ® Metalldetekterbara buntband och fästen är utformade för att möta högt ställda säkerhetsföreskrifter inom hjälpa mat- och drycktillverkning, samt läkemedelsframställning m.m

 • BradyPrinter i5100: Smart etikettskrivare med utmärkt prestanda!

  Den industriella etikettskrivaren BradyPrinter i5100 är smart och enkel att använda, erbjuder utmärkt prestanda och skriver ut på fler än 1200 standardidentifieringsetiketter plus användarspecifika, skräddarsydda, anpassade etiketter.
  BradyPrinter i5100 erbjuder en perfekt blandning av prestanda och smarta funktioner.
 • Applicera enkelt och snabbt tillförlitliga kabelhylsor

  Kabelhylsor är en tillförlitlig och stabil lösning för att identifiera kablar. Appliceringen av en kabelhylsa är inte alltid lätt, särskilt inte när du vill identifiera tunna kablar med hjälp av små hylsor. Med Brady handhållna hylsapplikator QuickSleeve går det mycket snabbare och lättare att applicera hylsor.


 • NYHET! SKRUVMEJSELSET I 50 DELAR ,1000V ISOLERAD

  Skruvmejselset i en praktisk förvaringsväska med 50 delar som 1000V isolerade och VDE-certifierad. En spänningstestare ingår. Varje verktyg har testats godkänts enligt IEC 60900-standarden.

  Läs mer...

 • Fingertip joystick från COBO

  COBO lanserar nu halleffekt-sensor fingertip joysticks som bl.a är ergonomiskt designade, har utbytbara bakgrundsbelysta symboler och är specad för 5 miljoner cykler.

  Läs mer...

 • Märk enkelt elektriska paneler med Brady BSP41

  Lednings- och panelidentifieringsskrivaren BSP41 kan effektivt identifiera elektriska paneler eftersom den kan skriva ut styva identifieringstaggar för alla viktiga kopplingsplint- och komponentmärken.

  Läs mer...

 • Nya, Mycket exakta BradyPrinter i7100

  Nya industriella etikettskrivaren BradyPrinter i7100 är en tillförlitlig, kraftfull och mycket exakt etikettskrivare som snabbt skriver ut på ett brett utbud av högkvalitativa identifieringsmaterial för en lång rad tillämpningar inklusive kabel, kretskort och tillgångs- och komponentidentifiering. 

  Läs mer...

 • Carling Technologies CKP SAE J1939 CAN Keypad

  Carling Technologies lanserar CKP som är ett anpassningsbart tangentbord för alla typer av fordon och maskiner oavsett väg, skog, jordbruk, entreprenad etc.
  Knapparna har laser-etsade symboler och upp till tre dimbara LED-funktionsljus per knapp, som även erbjuder diagnostisk återkoppling genom att blinka om det finns ett fel. CKP är kompatibel med SAE J1939 CAN-standard.  Läs mer...

 • Progress® EMC powerCONNECT

  Progress® EMC powerCONNECT är AGRO senaste innovation, en EMC-förskruvning med 360° skärmningskontakt. Progress® EMC powerCONNECT finns tillgänglig i ett stort spann vad gäller anslutningsgänga i standardutförande; M12-M85.

  Läs mer...

 • Tack för alla besök under Elmässan 2017

  Vi vill rikta ett stort tack till alla kunder och leverantörer som besökte oss i vår monter under Elmässan 2017 i Stockholm. Vi var glada att få träffa väldigt många besökare och det var stort intresse för våra produkter. Vi kommer återkoppla till alla förfrågningar vi fick inom kort. Skulle det vara så att ni har några frågor eller funderingar är ni alltid välkomna att höra av er.

  Det var väldigt stort intresse för våra produkter från Amerikanska Acclaim Lighting. Bland annat Flex tube som är en flexibel LED-slang för utomhusbruk som ger ett homogent ljus utan synliga LED dioder. Flex Tube finns i flera olika färger och färgtemperaturer och är en riktig ögonfångare.

  Läs mer...

 • DALI dimmer & LED dimmer på lager!

17 artiklar