• NYHET! SKRUVMEJSELSET I 50 DELAR ,1000V ISOLERAD

  Skruvmejselset i en praktisk förvaringsväska med 50 delar som 1000V isolerade och VDE-certifierad. En spänningstestare ingår. Varje verktyg har testats godkänts enligt IEC 60900-standarden.

  Läs mer...

 • Fingertip joystick från COBO

  COBO lanserar nu halleffekt-sensor fingertip joysticks som bl.a är ergonomiskt designade, har utbytbara bakgrundsbelysta symboler och är specad för 5 miljoner cykler.

  Läs mer...

 • Märk enkelt elektriska paneler med Brady BSP41

  Lednings- och panelidentifieringsskrivaren BSP41 kan effektivt identifiera elektriska paneler eftersom den kan skriva ut styva identifieringstaggar för alla viktiga kopplingsplint- och komponentmärken.

  Läs mer...

 • Nya, Mycket exakta BradyPrinter i7100

  Nya industriella etikettskrivaren BradyPrinter i7100 är en tillförlitlig, kraftfull och mycket exakt etikettskrivare som snabbt skriver ut på ett brett utbud av högkvalitativa identifieringsmaterial för en lång rad tillämpningar inklusive kabel, kretskort och tillgångs- och komponentidentifiering. 

  Läs mer...

 • Carling Technologies CKP SAE J1939 CAN Keypad

  Carling Technologies lanserar CKP som är ett anpassningsbart tangentbord för alla typer av fordon och maskiner oavsett väg, skog, jordbruk, entreprenad etc.
  Knapparna har laser-etsade symboler och upp till tre dimbara LED-funktionsljus per knapp, som även erbjuder diagnostisk återkoppling genom att blinka om det finns ett fel. CKP är kompatibel med SAE J1939 CAN-standard.  Läs mer...

 • Bobi Wallenberg ny VD för Vanpee AB

  Från den 1 oktober 2017 är Bobi Wallenberg ny Verkställande Direktör på Vanpee AB. 

  Vi på Vanpee AB är glada att hälsa Bobi varmt välkommen som ny VD. Bobi är civilekonom och har lång erfarenhet från ledande roller inom ett flertal olika handelsföretag. Han har tidigare varit VD på EFG Kontorsmöbler AB och XL-Byggpartner AB samt haft flera försäljningsledande roller inom TOOLS.  

  Läs mer...

 • Progress® EMC powerCONNECT

  Progress® EMC powerCONNECT är AGRO senaste innovation, en EMC-förskruvning med 360° skärmningskontakt. Progress® EMC powerCONNECT finns tillgänglig i ett stort spann vad gäller anslutningsgänga i standardutförande; M12-M85.

  Läs mer...

 • TRÄFFA OSS PÅ Elmia Subcontractor

  Härmed vill vi på Vanpee AB bjuda in dig till ett besök i vår monter på Elmia Subcontractor.
  Vi kommer att visa produkter och nyheter med fokus på våra partners inom vårt affärsområde Elmek.
  Du träffar oss i monter B04:54 den 14-17 November i Jönköping på Elmia.

  Läs mer...

 • Tack för alla besök under Elmässan 2017

  Vi vill rikta ett stort tack till alla kunder och leverantörer som besökte oss i vår monter under Elmässan 2017 i Stockholm. Vi var glada att få träffa väldigt många besökare och det var stort intresse för våra produkter. Vi kommer återkoppla till alla förfrågningar vi fick inom kort. Skulle det vara så att ni har några frågor eller funderingar är ni alltid välkomna att höra av er.

  Det var väldigt stort intresse för våra produkter från Amerikanska Acclaim Lighting. Bland annat Flex tube som är en flexibel LED-slang för utomhusbruk som ger ett homogent ljus utan synliga LED dioder. Flex Tube finns i flera olika färger och färgtemperaturer och är en riktig ögonfångare.

  Läs mer...

 • DALI dimmer & LED dimmer på lager!

 • Seelings LED - Kreativ LED belysning for undertak

  SEELINGS konseptet gir deg en unik mulighet til å bygge spennende og personlig lyssetting.
  Med armaturene kan du skape stemninger, fokusere og veilede besøkende på en attraktiv og effektiv måte.

  Nedenfor finner du eksempler på hvordan du kan kombinere armaturer i SEELINGS konseptet. Alle armaturer er designet for å kunne kombineres.

11 artiklar