• TRÄFFA OSS PÅ Elmia Subcontractor

  Härmed vill vi på Vanpee AB bjuda in dig till ett besök i vår monter på Elmia Subcontractor.
  Vi kommer att visa produkter och nyheter med fokus på våra partners inom vårt affärsområde Elmek.
  Du träffar oss i monter B04:54 den 14-17 November i Jönköping på Elmia.

  Läs mer...

 • Tack för alla besök under Elmässan 2017

  Vi vill rikta ett stort tack till alla kunder och leverantörer som besökte oss i vår monter under Elmässan 2017 i Stockholm. Vi var glada att få träffa väldigt många besökare och det var stort intresse för våra produkter. Vi kommer återkoppla till alla förfrågningar vi fick inom kort. Skulle det vara så att ni har några frågor eller funderingar är ni alltid välkomna att höra av er.

  Det var väldigt stort intresse för våra produkter från Amerikanska Acclaim Lighting. Bland annat Flex tube som är en flexibel LED-slang för utomhusbruk som ger ett homogent ljus utan synliga LED dioder. Flex Tube finns i flera olika färger och färgtemperaturer och är en riktig ögonfångare.

  Läs mer...

 • DALI dimmer & LED dimmer på lager!

 • Vanpee søtter de rammede i Syria

  Vanpee AS vill takke for samarbeidet i året som har gått og for alle prosjekter vi har fått ta del i  sammen med dere. Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid også 2017!  

  Stadig flere kvinner og barn har måtte flykte fra direkte angrep i Syria. Situasjonen forverres for hver dag som går. Menneskene som flykter trenger tilgang til medisinsk hjelp, mat og husly. Vanpee AS har derfor i år valgt å støtte en innsamling for de rammede i Syria gjennom Røde Kors.

 • Seelings LED - Kreativ LED belysning for undertak

  SEELINGS konseptet gir deg en unik mulighet til å bygge spennende og personlig lyssetting.
  Med armaturene kan du skape stemninger, fokusere og veilede besøkende på en attraktiv og effektiv måte.

  Nedenfor finner du eksempler på hvordan du kan kombinere armaturer i SEELINGS konseptet. Alle armaturer er designet for å kunne kombineres.

5 artiklar