G-sport Byporten Concept Store

I detta projekt har installerats en linjär LED-armatur med 3-fas adapter från serien ECO LED LINE. Adaptern gör det möjligt att enkelt klicka fast armaturen i den monterade skenan i butiken. Det sparar både tid och kablage. 6 rader ECO LED LINE har installerats ovanför entrén, vilket skapar en ljus och inbjudande entré till butiken.

ECO LED LINE är en LED-armatur för generell belysning av butiker, detaljhandel, lager och produktions-anläggningar. Ett flexibelt och användarvänligt system som möjliggör sammankoppling av system. Som standard leveras armaturen med ledning och upphängningskit för montering i tak. Kan även kopplas samman på upphängnings-skena (QIS), monteras direkt i 3-fas-skena eller som utanpåliggande montering. Produkten finns i många olika varianter, färger, linser, längder och effekter. Ta kontakt med oss så hittar vi gemensamt den perfekta produkten till ditt projekt. 

Om G-Sport Byporten Concept Store
G-Sport Byporten Concept Store är G-Sports första Concept Store och är tre våningar i  Byporten i Oslo. Butikken är en exklusiv livsstilsbutik med fokus på nyheter inom kläder och skor från kända varumärken som Nike, Adidas, Reebok, Under Armour, Frank Shorter, Kari Traa, Norheim och Asics som alla har egna sektioner i butiken. Butiken er på hela 750 kvm och erbjuder plagg och kollektioner som inte finns i övriga G-Sport butiker. Butiken är ett måste för alla som är intresserade av det senaste inom sport och fritid.